Press

News about me
17 March 2014

House-dronning fra Nordstrand

Det begynte med koret i Nordstrand kirke. Nå har hun tatt steget ut i verden med konserter og låtutgivelser.

NORDSTRAND: Christina Skaar fra Nordstrand har den siste tiden gjort seg bemerket i housemusikkmiljøet.

Etter å ha samarbeidet med internasjonale DJs og gitt ut flere låter blir hun av enkelte omtalt som Norges nye housedronning.

Lang karriere
– Jeg har alltid visst at jeg skulle drive med musikk, sier Skaar.

Da hun var bare seks år gammel spillte hun inn sin første låt, med hjelp av leieboeren i huset til foreldrene. hun var også med i koret til Nordstrand kirke og har spillt i barneteatere og musikaler.

House
Hun var innom flere sjangrere før hun fant ut at det er housemusikk som er hennes greie. Nå mottar hun Beats fra internasjonale DJer og produsenter, hun lager selv tekst med melodi.

Hun har flere utgivelser bak seg, for eksempel: John de Sohn ft. Christina Skaar – Unleash My Love og Mikael Weermets ft Christina Skaar – I`ll House U.

Satser i utlandet
Skar har valgt å satse i utlandet. I følge henne er ikke Norge et “houseland”, og det er vanskelig å slå igjennom med bare talent.

– Om man ikke har en rik pappa med kontakter eller har vært med i en realityserie er det vanskelig å slå igjennom i Norge.

Konserter
For tiden går det mye tid til å reise rundt i Norge på spillejobber. Med mange spillejobber og flere velykkede utgivelser bak seg kan hun i følge seg selv leve greit på kun musikken.

Albumplaner
Det er for tiden lite tid til å være i studio siden hun reiser mye rundt, men på litt sikt er målet er å få gitt ut et album.

– Jeg har utsatt det noen ganger, men snart bør jeg nok begynne jobben med et eget album, sier den unge musikeren.

Om du vil høre noen av låtene hennes, er det å finne på blant annet Youtube, Spotify, Beatport og Itunes.

Leave a Reply