Press

News about me
17 March 2014

Intervju: Christina Skaar, Norges nye housedronning.

Christina Skaar er en norsk ung jente med mye talent. Hun er mest kjent for sin sangstemme, og har jobbet med store artister som Mikael Weermets og John Dalhback. Vi hørte rykter om at ting blir varmt rundt henne fremover så vi tok kontakt for å få dette bekreftet. Og varmt skal det bli. Jævlig varmt!
Housebloggen: Hei Christina. Først av alt kan du presentere deg for våre lesere.

Christina: Navnet mitt er Christina Skaar, jeg er 20 år gammel og kommer fra Nordstrand i Oslo.

Housebloggen: Hvordan i alle dager kom du deg opp og inn i houseverden?

Christina: Det begynte vel da jeg startet å jobbe litt i utelivsbransjen og ble kjent med dj`s rundt omkring. Jeg var kjent med housemusikk før det også, men det var vel ikke det jeg hørte mest på, om jeg skal være ærlig.
Jeg følte vel at housemusikken ble introdusert til meg på en annen måte enn tidligere, som gjorde at jeg fikk mer interesse for det:)

Housebloggen: Har du sunget innenfor andre sjangere eller er det kun housemusikken som er interessant for deg?

Christina: Ja, jeg har sunget i andre sjangre tidligere.
Da jeg var liten hadde jeg idoler som Whitney Houston og Mariah Carey (det hadde vel de fleste på den tiden=P) så jeg sang mye ballader og liknede da:)
Jeg har også vært innom både Hip Hop og R&B, hatt stor interesse for det og samarbeidet på noen låter med andre hip hop`ere.

Housebloggen: Hvor henter du din inspirasjon fra?

Christina: Hmm.. Hvor jeg henter inspirasjonen min fra? Det kan være alt og ingenting‚ men når det kommer til housemusikken, syns jeg det er viktig å spre glede! Jeg passer også på å ikke skrive FOR klisjéaktige tekster, men å alltid ha et budskap som folk kan kjenne seg igjen i. Jeg får også mye av inspirasjonen min fra mine egne opplevelser, tanker og følelser.

Housebloggen: Hvilke tre låter høres du på om dagen?

Christina: Hehe, det kan bli et litt vanskelig valg. Hører på mye variert innenfor house. Men det er vel kanskje Dim Chris feat. Amanda Wilson – Sometimes, Akcent – It`s my Name og Siberia (JELO) som topper “antall ganger spillt” i iTunes om dagen.

Housebloggen: Hva gjør du ved siden av musikken?

Christina: Ved siden av musikken tar jeg opp fag, jeg har vel ikke vært den kjappeste til å fullføre videregående, skal jeg være helt ærlig. Hehe. Ellers går det mye tid til venner og kjæreste:) Jeg jobber også med et hemmelig prosjekt innenfor idéutvikling, men det kan jeg ikke fortelle så mye om dessverre.

Housebloggen: Hvordan er ditt liv om 5-10 år?

Christina: Forhåpentligvis har jeg gitt ut ett (om ikke flere) album og kan leve av å lage musikk og gjøre det jeg elsker 🙂

Housebloggen: Fortell våre lesere noe de ikke vet om deg

Christina: Jeg har vært med på mange musikaler tidligere, og jeg har også gått på dansing, men uten suksess 😛

Housebloggen: Hvilke store karer har du jobbet med hittil i din karriere?

Christina: Det hele startet jo med et prosjekt med John Dahlback på en låt som het “Best of me”, men det er uklart hva som skjer med den enda. Ellers har jeg fått æren av å samarbeide med dyktige produsenter/dj`s som Mikael Weermets, John de Sohn, Nick Wall, Johan Wedel og Alex Lamb

Housebloggen: Og hvis jeg skulle hørt på kun en av dem, hvilken burde jeg sjekke ut?

Christina: Det er litt vanskelig å velge en av dem, for jeg har fått gode tilbakemeldinger på alt, men kanskje Unleash my love.

Housebloggen: Hvordan ser du på Norge som housenasjon?

Christina: Jeg tror ikke Norge er et marked for housemusikk når det kommer til å selge plater. Vi er mange house-elskere, men litt for få. Her i Norge går det vel mest i folkeviser og trønder-rock=P hehe.. Men når det kommer til utelivsbransjen vet jeg det fins gode markeder for housemusikk, det samme med festivaler og liknende.

Housebloggen: Får vi høre noe av deg i nærmeste fremtid? Hva er på timeplanen?

Christina: Ja, dere får høre mye av meg framover! De jeg kan nevne nå er:

Mikael Weermets ft Christina Skaar – I`ll House U og

Mikael Weermets ft. Christina Skaar – Love is

John de Sohn ft. Christina Skaar – Unleash My Love

Alex lamb ft Christina Skaar – Freedom

Unleash My Love slippes den 19.mai, og senere blir vel Freedom også gitt ut.
I`ll House U er allerede på radio i Sverige og forhåpentligvis flere land om ikke lenge. Ellers har jeg mange spennende prosjekter på gang, med en rekke anerkjente og internasjonale Dj`s som vil komme i nærmeste framtid.

Leave a Reply